2011. május 9., hétfő

Képkockák



Teszünk, veszünk, méregetünk, vágunk, alakítunk. Mindent a mi képünkre alakítunk, ennek bizonyítéka egy olyan kis kuckó, amiben már pár nap után annyira otthonosan mozgunk, mintha mindig is itt éltünk volna.



:) Eddig azt hittem nem tudunk meszelni, tapétázni, most nemhogy sikerült, hanem egy kis vállveregetésképp elmondhatom, a képességeinkhez képest tö-ké-le-tes.
Olyan szép volt és jó tapasztalat karavánban lakni ( amely itt Angliában egy jól megtervezett lakásnak számít, nem autóval vontatós mint azt mi otthonról ismerjük). Mindenesetre örülök, hogy az a tapasztalat lejárt, mert olyan jó csendben alunni és csak az ablakpárkányon hallgatni éjjel az esőcseppeket koppanni és a mennyezet nem egy dobszólóra hasonlító hangot ad ki többé.

Kész a kiskuckónk, mostmár elégedetten folytathatjuk itt Bognor Regisben a tapasztalatgyűjtést. Kiléphetünk a tömbház ajtaján és mélyet lélegezhetünk a kellemes tengerparti szellőből.
Itt van. Minden itt van. :)

Előtte

Utána

2 megjegyzés:

  1. Látom, a Legfõbb Szipóka megtalálta a helyét. Másnál minden bútor a tévé felé mutat, nálatok a vízipippancs felé... ;-)

    VálaszTörlés
  2. Füstjelekből élünk. A tévé nem nyújt annyi élvezetet :))

    VálaszTörlés