2011. június 5., vasárnap

Vintage Cars találkozó Bognor Regisben

A nyár olyan gyorsan beszaladt a hétköznapokba, hogy már a Tusványosra várva indítottam be a visszaszámlálót a hazamenelt illetően. Már nem is számít hétköznap, hanem csak a hetek repüljenek, repüljenek, hogy pakolhassam be a fesztíválos cipőmet.

Itt az emberek nagyon örvendeznek a napsütésnek, ki vitorázik, ki tengerparton kagylót gyüjtöget, mások egy sör mellett várják a naplementét. A nyár első napján nemcsak a gyerekeknek szolgáltattak érdekességekkel a városunkban, hanem a felnőtteknek is, az idősebb korosztálynak is találtak szemrevaló programot.

Itt Bognorban és környékén nagy kultusza van a régi "oldies" korszak felelevenítésének. Az idősebb korosztály gyereknapkor Vintage Car találkozót szervezett a part mellett. Itt látható volt mindenféle: 193o-as double decker busz, 1946-os tank, sportautó. Mindenki talált szemre valót. Ezekből egy párat lefotóztam, nagyon érdekesek és mindebben az a legkülönlegesebb, hogy nemcsak múzeumban vagy garázsban tartják őket, hanem a hétköznapokban is előveszik és kocsikáznak vele a mi örömünkre.

Ilyenkor ez a város kissé visszautazik a múltba. Nagyon szép. :)











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése