2010. november 7., vasárnap

Újabb két kedvenc Panoramika


A panoráma fotózás megfertőzött, a legújabb fotókat természetesen felteszem a bloggra, hogy megferőzzelek vele benneteket is :P
Nagyon jó játék ez bizony, annyira jó érzés azt megmutatni, amit a szabadszem lát, egy panoráma sokban segít ezt illetően. Ezek is mind-mind próbálkozások, természetesen távol állnak a tökéletestől, de tökjó eljátszadozni vele ;)

A lenti fotók Milford Haven-ben készültek, tőlem 15 mérföldre. Érdekessége, hogy Walesben az egyetlen természetes kikötő a sok százból, amely 1797 óta megőrizte domborzati formályát, tudnillik Nagybritannia arról híres, hogy minden gyönyörűen be van rendezve az egész országban, parkoktól, házakig, utcáktól kikötőkig, de sajnos nagyon kevés olyan tájat láthatunk a tengerpartokon kívül, ami természetes.



Milford Haven Marina (Wales) Esti hangulatkép a barátnőnk ablakából...rossz lehet neki fellkelni éjjelente hgy nem tud alunni a szép kilátás miatt:))

...



..és persze amikor reggel felkel, hogy elsétáljon a legközelebbi kávézóhoz, akkor ezen a sétányon megy el mindennap:)




3 megjegyzés:

  1. Csodálatos fotók, szinte varázslatos mintha nem is ebben a világban lenne. Remélem jól vagy , sokszor eszembe jutsz. Puszillak

    VálaszTörlés
  2. Tökjóóó, ügyes vagy és kérünk még...sokatsokat:)puszi

    VálaszTörlés
  3. köszii, itt is kell a varázslatot keresni Júlia, írj majd levelet magadról, nem tudok rólad semmit sem:)

    Köszi Csillus, igyekszem-igyekszem:*

    VálaszTörlés